Gemiddelde beoordeling:

Recente beoordelingen:

De rand vd pizza was wel wat aangebrand, maar verder was hij heerlijk. Voor herhaling aanbeveelbaar.
Heerlijk gegeten, alles goed van smaak, patat had iets minder zout gemogen, maar dat kunnen we een volgende keer vragen. Alles prima op temperatuur.
Misschien wel handig om de gekoelde dranken (in dit geval cola) in een apart zakje te doen zodat ze het eten niet afkoelen.
smakeloos
Bezorger kwam niet met de hele bestelling eraan, vergat de helft van de bestelling mee te nemen. Duurde 1.5 uur na het bestellen tot dat mijn bestelling kwam
De pizza was niet warm Dat was jammer
Bezorging was super snel en de pizza’s erg lekker en niet zo vet.
Patat v kapsalon nog half rauw. De pizza slap en klef. En de salami en ham ipv stukjes verdeeld, in 4 plakken er boven op. En de kip van van broodje kip juist te ver doorgebakken en droog.
Bestelling werd pas 19.45 bezorgd en niet zoals boven genoemd 18.25.. bestelling was niet erg warm meer helaas .
Na 2 uur wachten en 2 keer gebeld te hebben, zelf maar langs gekomen. Ze moesten nog met de bestelling beginnen. Onacceptabel dus!!!!
De pizza was heerlijk en de bezorging snel.
Goed te eten helaas friet erg donker gebakken in oud frituur vet
Pizza's perfect,alleen een half uur te laat
Heerlijk en op tijd.
Alhoewel het allemaal goed smaakte, was het jammer dat de Doner en de kip maar lauw was. Het andere vlees van de mix grill schotel was wel warm.
Super
Netjes op tijd. Lekker warm en goede kwaliteit Echt een aanrader!
Vlotte bezorging en lekker gegeten!!
Als altijd alles ok….
Dank voor levering De koude cola zat in de tas met warm eten . Cola beter in apart tasje om afkoelen te voorkomen. De knoflooksaus vonden we weinig Fijn zou zijn als je meerdere sauzen kunt bestellen, als je een dubbele portie wil bijv of mayo erbij
Top! Lekker en netjes op tijd! Dank!
Heerlijke pizza donner met lekkere knapperige korst. hielden zich goed aan de aangegeven tijd van de bestelling. Al met al gewoon 5 sterren
Top service altijd ;)
Was weer super
Lekkere verse shoarma En snelle bezorging
Kip een beetje droog
Zoals altijd dik tevreden over dit restaurant. Dit was men 2 (gratis) blikjes Cola vergeten bij de bezorging. Werd echter direct nageleverd👍.
Had een kipschotel met friet. Was heel lekker. Maar vond de friet wat koud, das was ff jammer. Maar de smaak was verder goed.
Zo als altijd geweldig
Kleffe en smaak/zoutlose aardappelschijfjes en koude shoarma.
Prima restaurant. Goede kwaliteit, vriendelijke mensen..
Het eten was heerlijk. Snelle service!
Als ik tomaten saus bestel wil ik geen knoflook maar verder prima 😭
Was super lekker
Super zoals altijd
We nemen hier vaker wat af. Zowel de schotels als de pizza's zijn altijd goed verzorgd en erg lekker. Er wordt ook goed aan de (extra) wensen gehouden 👍
Top kwaliteit
Er was 1 gerecht verkeerd bezorgd. Gebeld en binnen 5 min. was het juiste gerecht bezorgd. Jammer van het foutje, maar snel opgelost.